Blogg

Utvecklingssamtal och bensinstrejk!


skrivet den 14 mar av Emily, klockan:10:08

 Var tvungen att åka och tanka inför barnens utvecklingssamtal senare idag, fick skrämselhicka över vad bensinen gick på.Men vad tusan ska man göra, vi måste tanka vi har inga andra alternativ.Mycket tröttsamt med alla 08 som sitter och förstör för resten av oss.

Att värna om naturen är en sak, att inte ha onödigt mycket bensinslukande bilar osv men få in i skallen nån gång att större delen av landets befolkning faktiskt är tvungna att ha bil och beroende av det för mer eller mindre allting. Om man bor så att det inte ens finns bussar m.m. vad tusan ska man annars göra?
Flytta in till städerna istället kanske!

Komiskt nog hittade ja en artikel i Expressen där nästan förvåning uttrycktes över att inte billåkandet påverkats mer, tydligen har många mycket svårt att förstå att man är tvungen att tanka oavsett
http://www.expressen.se/ekonomi/1.2364031/gasen-i-botten-trots-dyrare-bensin
 

Men nu går det tydligen ett upprop runt i landet som i alla fall jag kommer att följa, i protest ska man låta bli att tanka på de stora mackarna Statoil och Preem!

Vem vet, det kanske kan påverka i alla fall lite. 

Förutom att irritera mig över bensinpriset så har jag börjat förbereda för att skapa en vinterträdgård, det är en dröm jag haft sen många år tillbaka att ha.Och nu ska den drömmen bli verklighet. Jag älskar verkligen att bo på landet, vårt gamla hus är mitt drömhus men jag blir irriterad på att det ska bli dyrare och dyrare att arbeta, handla och annat som hör vardagen till pga bensinpris på runt 14 spänn!  


Currently rated 3.0 by 1 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed