Blogg

Silversmycken och allmänt tjaffs


skrivet den 30 maj av Emily, klockan:11:36

Blev av med lite silversmycken i helgen vilket väl kändes sådär men ok det kunde vart betydligt värre.

 Fördelen med silversmycken är ju att de inte är superduperdyra på något vis så jag får väl helt enkelt skaffa mig nya då.

Men något som däremot var betydligt tråkigare är att det blev en massa tjaffs vilket jag verkligen hatar.Min moster gick nämligen bort och jag samt några släktingar till skulle göra bouppdelning, själv var det enda jag ville ha några silversmycken som minne, inte jättevärdefulla eller så men värdefulla för mig som minne. Men tydligen har jag en hel del släkt som låter girighet gå före moral eftersom det blev en massa tjaffs om detta.Själv tycker jag då att det är både ovärdigt och onödigt att mitt i sorgen börja tjaffsa på det viset så jag sa mer ell mindre med en gång att struntsamma då behöver jag inte ta dem om det ska vara på det viset.

Blir så himla ledsen över sånt beteende
 Något jag inte är det allra minsta lilla ledsen över är att jag snart ska gå och få min nya tatuering gjord, äntligen.

Har velat fram och tillbaka ganska länge men nu äntligen bestämt mig och bokat tid.
Känns skönt, fast jag läste just att man i många tatueringsfärgen hittat stora mängder av ämnen som är farliga och inte ens får användas i smink eller dylikt.http://www.expressen.se/halsa/1.2453693/giftiga-amnen-i-tatueringar-men-inget-forbud-naraDet känns ju däremot lite sisådär kanske, med tanke på att man liksom ska gå runt med färgen inristad i huden liksom.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed