Blogg

E-butik som i enkel butik?


skrivet den 30 jul av Admin, klockan:10:51

Lilla gullet hemma, vår supersöta lejonhuvade sammetslena kanin, behöver mer mat. När vi köpte Lemmy (som sambon gett honom som namn) så fick vi med både bur, hus, matskål, vattenflaska och pellets. Men det lilla monstret ;) har nu snart ätit upp all pellets och som jag förstår det, som nybliven förstagångs kaninägare, så har kaninaer ganska känslig mage och jag vil däför undvika att byta foder. Det här med att hitta samma sorts pellets var dock inte lätt, jag och sambon har letat runt googlat och kikat och till slut så hittade vi en zoobutik i grannstaden som hade de vi sökte. Så vi bestämde oss för att slå två flugor i en smäll och gör en utflykt genom ta våra motorcyklar och småvägarna till grannstaden och åka och köpa pellets. Glad i hågen ringer jag för att se att de verkligen har pelletsen hemma och i sama stund som jag lägger på luren då jag inte får något svar, ser jag att de endast har webbutik :(... Jag hinner bara konstatera detta innan de ringer upp mig från butiken och jag får veta att vi kan lösa det hela fraktfritt genom att jag får hämta upp deti min egen stad då butiksägaren har ärende hit... Och blir ombedd att lägga min order i e-butiken. Yrkesskadad som man är är man van vid de "stora" företagen med e-butik, en e-butik som den här får mig att dra på munnen och le lite och får mig att tänka att e:et i e-butik i det här fallet står för "enkel" :)

 

Avvaktar med spänning på att se hur detta köp  går..... 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed